Personvernerklæring

Personvernerklæring for retningsnummer.info

Denne personvernerklæringen beskriver hvordan retningsnummer.info («Nettstedet») samler inn, bruker og deler informasjon om deg når du besøker nettstedet vårt. Vi er forpliktet til å beskytte personvernet ditt og behandle dine personopplysninger på en ansvarlig måte.

1. Informasjon vi samler inn

Vi samler inn to typer informasjon om deg:

 • Informasjon du gir oss: Dette inkluderer informasjon du gir oss når du kontakter oss via e-post eller kontaktskjema på nettstedet.
 • Automatisk innhentet informasjon: Dette inkluderer informasjon om enheten din, nettleseren din, operativsystemet ditt, IP-adressen din, besøkstidspunkt og nettadressen du kom fra. Vi bruker Google Analytics, Google Tag Manager og Google Adsense til å samle inn denne informasjonen.

2. Hvordan vi bruker informasjonen din

Vi bruker informasjonen vi samler inn om deg til følgende formål:

 • Forbedre brukeropplevelsen: Vi bruker informasjonen til å analysere hvordan du bruker nettstedet vårt, slik at vi kan forbedre brukeropplevelsen.
 • Målrette annonser: Vi bruker informasjonen til å vise deg annonser som er relevante for dine interesser.
 • Kontakte deg: Vi kan bruke informasjonen til å kontakte deg hvis vi har spørsmål om din bruk av nettstedet eller for å gi deg informasjon om nye funksjoner eller tjenester.

3. Deling av informasjon

Vi deler ikke din personlige informasjon med tredjeparter uten ditt samtykke. Vi kan imidlertid dele anonymisert eller aggregert informasjon med tredjeparter for statistiske formål.

4. Google Consent mode v2

Nettstedet vårt bruker Google Consent mode v2 for å innhente samtykke til bruk av informasjonskapsler og andre sporingsteknologier. Når du besøker nettstedet vårt for første gang, vil du bli bedt om å gi samtykke til forskjellige kategorier av sporingsteknologier. Du kan når som helst endre innstillingene dine ved å klikke på «Personvern» nederst på nettstedet.

5. Dine rettigheter

Du har følgende rettigheter når det gjelder dine personopplysninger:

 • Rett til innsyn: Du har rett til å få tilgang til dine personopplysninger som vi har lagret om deg.
 • Rett til retting: Du har rett til å be oss om å rette opp feil eller manglende informasjon i dine personopplysninger.
 • Rett til sletting: Du har rett til å be oss om å slette dine personopplysninger i visse tilfeller.
 • Rett til begrensning av behandlingen: Du har rett til å be oss om å begrense behandlingen av dine personopplysninger i visse tilfeller.
 • Rett til å protestere mot behandlingen: Du har rett til å protestere mot behandlingen av dine personopplysninger i visse tilfeller.
 • Rett til dataportabilitet: Du har rett til å motta dine personopplysninger i et strukturert, alminnelig anvendt og maskinlesbart format og å overføre disse opplysningene til en annen behandlingsansvarlig i visse tilfeller.

Du kan utøve disse rettighetene ved å kontakte oss via e-post på post@retningsnummer.info.

6. Kontaktinformasjon

Hvis du har spørsmål om denne personvernerklæringen eller vår behandling av dine personopplysninger, kan du kontakte oss via e-post på post@retningsnummer.info.

7. Endringer i personvernerklæringen

Vi kan endre denne personvernerklæringen fra tid til annen. Den nyeste versjonen av personvernerklæringen vil alltid være tilgjengelig på nettstedet.

8. Ikrafttredelse

Denne personvernerklæringen ble sist oppdatert 23. februar 2024.